A kölyök pezsgő szerepe a felnőttek körében

A kölyök pezsgő szerepe a felnőttek körében
Kölyök pezsgő

Köztudott, hogy nincs buli vagy ünneplés alkohol nélkül. Persze koccintás nélkül is nehéz elképzelni a szilveszteri bulit, az esküvőt vagy a bankettet. Amennyiben néhányan mindenképpen ragaszkodnak a szeszesitalok mellőzéséhez, úgy javasolt beszerezni pár darabot a kölyök pezsgő széles kínálatából. Ezáltal elkerülhetőek a gondok vagy a rosszullétek.

Néhányan lehet azért utasítják el az alkoholos pezsgőt, mert gyógyszeres kezelés alatt állnak. Ők semmiképp sem szeghetik meg ezt a szabályt, de minden bizonnyal ugyanúgy szívesen ünnepelnének. A kölyök pezsgő beszerzése által, a fiatal anyukákra is gondol, vagy azokra az apukákra, akik még haza kell vigyék a családját a kocsival.

Természetesen a várandós nőkről sem illik megfeledkezni, hiszen ők sem magukat, sem a babájukat nem szeretnék semmilyen káros étellel vagy itallal veszélyeztetni. Már csak az előbb felsoroltakból is látszik, hogy milyen sok esetben ihatják a kölyök pezsgőt, a hagyományos helyett. Nyilván mindenki szeretne koccintani, ezért ezt a lehetőséget az összes résztvevőnek meg kell adni.