A gyerekek kedvence a 305 cm-es trambulin

A gyerekek kedvence a 305 cm-es trambulin
305 cm-es trambulin

Ha megfigyeljük, hogy mivel telik az óvodás vagy kisiskolás korú gyerekek napja, azt láthatjuk, hogy az ugrálás az egyik kedvenc tevékenységnek számít. Amikor a szülők nem veszik észre, az ágyon is előszeretettel „űzik” ezt a sportot, bár ennek olykor kicsit rossz vége lesz.

A capetansport.hu oldalon megrendelhető 305 cm-es trambulin minden csöppség álma, hiszen ugrálásra nem is lehet jobb helyet találni. Rendkívül stabil, ami a kifejezetten erős váznak és alapos megmunkálásnak köszönhető. Teherbírását 150 kg-ban határozták meg, ami azt jelenti, hogy egyszerre akár több gyerkőc is használhatja. A biztonságosságát a védőháló is garantálja, aminek a magassága az ugráló felület peremétől 164 cm. Ez hozzátartozik a termékhez, nem kell érte külön fizetni.

Egy 305 cm-es trambulin remek szórakozást biztosít a kisebb és nagyobb gyerekeknek egyaránt. Ha Ön is szeretné a csemetéjét meglepni vele, lépjen fel a webáruház honlapjára, ahol minden szükséges információt megtalál a termékről, a vásárlásról és a szállításról egyaránt!