A dohányzás leszokás biorezonancia segítségével sikeres

A dohányzás leszokás biorezonancia segítségével sikeres
Biorezonancia dohányzás
Biorezonancia dohányzás

A dohányzás egy olyan önpusztító rossz szokás, amivel még a környezetünkben élők egészségét is veszélyeztetjük, ezért szeretne egyre több ember megszabadulni ettől a rendkívül káros szenvedélytől. Igen ám, csak ez nem olyan egyszerű!

Van viszont egy megoldás, természetesen a vasakarat mellett, ami még a segítségünkre lehet ebben az elhatározásban. A biorezonancia dohányzás elleni kezelés, ami az Egészségkapu Gyógycentrumban végezhető el, igazán hatékony lehet, mivel a segítségével végleg megszabadulhatunk a kellemetlen és igen káros szokásától.

Ehhez a kezeléshez még előzetes orvosi vizsgálat sem szükséges, sőt, még a megszokott gyógyszereket is be lehet szedni előtte, hiszen kereszthatás nincs, ugyanis a készülék biofizikai szinten hatásos, a gyógyszerek pedig biokémiai szinten fejtik ki a hatásukat. A biorezonancia dohányzás non-invazív, vagyis nem hatolunk be a testbe, mert a leszoktatás alatt csak pántokon keresztül kapcsolódik a páciens a készülékhez. A kezelésnek semmiféle mellékhatása nincs, ugyanis a szervezet az ingerküszöb alatti és feletti tartományokra nem reagál.

Természetesen a dohányzás leszokás biorezonancia bevetésével maximálisan eredményes lehet, csak néhány otthoni előkészületre is szükség lesz, mint például arra, hogy a dohányzásra emlékeztető dolgok eltűnjenek a lakásból, ami az egykori káros szenvedélyre emlékeztetne. Valamint a családtagjainkat, barátainkat meg kellene kérjük arra, hogy a közelünkben ne gyújtsanak rá. A kedvenc ételeink elkészítése is javasolt, viszont itt már figyelni kell, hogy ezek alacsony kalóriatartalmúak legyenek.

Amint megtörtént a dohányzás leszokás biorezonancia segítségével, a nikotin és más több kémiai reakció lerakódott méreganyag távozik a szervezetből, a kiválasztó szervek hatékony segítségével, amilyenek például a vesék. Ezt a folyamatot elősegíthetjük úgy, hogy félóránként megiszunk egy-egy pohár folyadékot és amennyiben kényszert éreznénk arra, hogy rágyújtsunk, azonnal igyunk. Így a dohányzás leszokás biorezonancia által tökéletesen eredményes lesz.