A boldog házasélet tanulható! De hogyan?

A boldog házasélet tanulható! De hogyan?
Ferles Péter szerint boldog is lehet egy párkapcsolat
Ferles Péter szerint boldog is lehet egy párkapcsolat

Nincs az iskolában a párkapcsolatok működtetésére vonatkozó tantárgy, ezért sokan küzdenek gondokkal a magánélet terén. Mivel rengeteg személy esetében nem volt ideális a családi élettel kapcsolatos szülői példa, ezért sokszor nincs olyan pozitív minta sem, amellyel lehetne azonosulni a http://ferlespeter.hu/parkapcsolati-tanacsadas/ oldal szerint.

De akkor mi a teendő, ha megoldhatatlannak látszó gondok jelentkeznek a házasságban? A legjobb ilyenkor egy szakember segítségét kérni, mivel Ferles Péter pszichológus szerint a szakembernél tett látogatás komoly változások indukátora lehet.

A http://ferlespeter.hu/parkapcsolati-tanacsadas/ weboldal szerint a szerelmi gondok esetén kiváló választás lehet a párterápia, hiszen így egy olyan tér teremtődik meg a felek számára, ahol higgadt(abb)an megbeszélhetik a gondjaikat. Ferles Péter irányítja a beszélgetést, és egyfajta közvetítőként lép fel a felek között.

A http://ferlespeter.hu/parkapcsolati-tanacsadas/ oldalon leírtak szerint így nagyobb esély mutatkozik arra, hogy a pár tagjai megértik egymást, és megoldást találnak a gondjaikra.