A biztonsági rendszer része lehet a kültéri mozgásérzékelős lámpa

A biztonsági rendszer része lehet a kültéri mozgásérzékelős lámpa
Kültéri mozgásérzékelős lámpa
Kültéri mozgásérzékelős lámpa

Egy lakás biztonsága az egyik legfontosabb dolog, amire már a kialakításánál fokozottan figyelni kell. A lakás biztonsági rendszere már a bejárati ajtónál kezdődik. Teljesen felesleges a riasztó vagy az ablakrács, ha az ajtó két mozdulatból kinyitható.

Az ajtó előtt nem árt, ha van egy megfigyelő kamera és kültéri mozgásérzékelős lámpa. A két rendszer működhet összekapcsolva is, de külön-külön is érdemes üzemben tartani. A lényeg, hogy az, aki az ajtóhoz lép, a mozgásával bekapcsolja a lámpát, így aki a kémlelőn kitekint, láthatja az ajtó előtt álló személyt.

Ezen kívül, a kiváló fényhatások miatt, a megfigyelő kamera kitűnő képminőségben rögzítheti a felvételeket. A két rendszer kiválóan kiegészíti egymást, nagy előnyük pedig, hogy teljesen önállóan működnek. A kültéri mozgásérzékelős lámpa egyszeri beállítása után, semmilyen karbantartási munkálatokat nem igényel. Természetesen, mint minden lámpatest, ebben is néha kiég az izzó, akkor szükséges elvégezni a cserét. A kültéri lámpába többnyire közönséges halogén izzó használható.