Webáruház

Meddig használható egy klíma?

Klíma

Aki a nyári forróságban szinte mindennap igénybe vette a légkondicionáló segítségét, az pontosan tudja, hogy az ősz kezdetével egyáltalán nem veszít fontosságából egy ilyen berendezés. Egy klíma ugyanis már nem csupán a levegő lehűtésére alkalmas, mert a megfelelő szobahőmérsékletet a hidegebb napokon is garantálni tudja.

Érdemes tehát az ilyen multifunkcionális kivitelezések közül választani, amelyekkel a fűtést is meg lehet oldani, hiszen nagyon sokat spórolhat velük. Például a hirtelen lehűléskor nem kell radiátort beszereznie, mivel ilyenkor még amúgy sem lenne szükség az egész napos melegítésre, inkább csak az esti órákon venné hasznát, ezért az erre alkalmas klímával pillanatok alatt megoldhatja a fűtést. Olvasd Tovább:

A munkavédelmi cipőre vonatkozó szabályok

Erős lábbeli

Aki balesetveszélyes helyen tevékenykedik, biztosan tisztában van azzal, hogy nem mindegy, milyen ruhában dolgozik. Itt nem csupán a nadrág, trikó, fejfedő és kesztyű jut főszerephez, hanem a munkavédelmi cipő is. Annak érdekében, hogy a lábbeli mindig, minden tekintetben meg tudja védeni a bokát, talpat, lábujjakat és az egész lábfejet, bizonyos minőségi követelményeknek meg kell feleljen.

Melyek azok a kritériumok, amelyeket egy jó munkavédelmi cipő maximálisan ki kell elégítsen, hogy megbízhatónak, strammnak titulálható legyen?

Olvasd Tovább:

Pedrollo termékek változatos kivitelezésben

Pedrollo szivattyú

A ház körüli teendők korszerű berendezéseket igényelnek, éppen ezért érdemes energiatakarékos és hosszú élettartamú változatokat beszerezni. A többféle kivitelezésben kapható Pedrollo készülékek hatékonyan látják el a feladataikat.

Igény szerint találhat periférikus szivattyút tiszta, kémiailag semleges víz szivattyúzására, ami az ipar számos területén is alkalmazható. Korszerű kivitelezése lehetővé teszi hűtő-, táp- és keringető szivattyúként való működését egyaránt.

Olvasd Tovább:

Ezüst fülbevalók minden alkalomra

Ezüst fülbevalók

Az ezüst fémes csillogása mindenféle stílusú ruhához illik, ezért ha ilyen anyagból szerez be kiegészítőket, akkor soha nem lesz gondja azzal, hogy összetársítsa az ékszereit az öltözékével. Például az ezüst fülbevalók remekül mutatnak egyszerűbb, hétköznapi viselettel is, hiszen adnak egyfajta lágyságot és nőiességet a megjelenéséhez.

Ugyanakkor egy szép kisestélyi vagy elegáns gálaruha szépségét is képesek kiemelni, hiszen nem túl hivalkodóak, de pont annyira különlegesek és egyediek, amennyire kell ahhoz, hogy megmaradjon az egyensúly. Tehát, az ezüst fülbevalók igazi kaméleonok, amelyek képesek alkalmazkodni az aktuális szituációhoz és ruházathoz. Olvasd Tovább:

Kerámia bevonatos serpenyővel a sütés öröm

Kerámia bevonatos serpenyő

Szeretne esztétikus konyhát, olyan segédeszközökkel felszerelve, amelyek nem törik meg az Ön által megálmodott hangulatot és formába öntött ízlés-világot? Kivitelezésének köszönhetően, a kerámia bevonatos serpenyő nem bír esztétikaromboló hatással, ezért bármilyen jellegű konyha kifogástalan része, illetve dísze lehet.

A termékpalettánkon fellelhető 28 centiméter átmérőjű Diamond serpenyő bordó, illetve arany-barna színárnyalatokban siet a vásárlói igények kielégítésére, hogy konyháját szebbé varázsolja mint valaha. A kerámia bevonatos serpenyő kiemelkedő előnyei között megemlíthetőek a dizájnos külső jellemvonások, valamint a tapadásmentes sütési felület, hiszen mindezek napjaink egyik legnépszerűbb kiegészítőjévé léptetik elő. Olvasd Tovább:

Különböző színű CPL ajtó

CPL ajtó

Egy erős, középkategóriás beltéri ajtótípust keres, amelyik hosszú időn át kiszolgálja? Éppen jó helyen jár, mert a galaxyajto.hu weboldalon fellelhető vállalkozás ezt is kedvező áron kínálja Önnek! A CPL ajtó típusról van szó, amelyeket egyedi méretekben és kialakítással is megrendelhet.

Ezek az ajtók kapnak egy akril műgyanta felületet, ezáltal pedig rendkívüli karcállóságot is. Arra is lehetőség van a gyártás során, hogy a két oldala különböző színű legyen, ha Ön úgy óhajtja. A CPL ajtó teljes vastagsága 40 mm, a lapok élének kialakítása lehet karnis elképzelés vagy egyenes. Minden esetben utólag szerelhető tokkal szállítják le ezeket a nyílászárókat. Olvasd Tovább:

Az Amnesia outlet minőségi darabjai

Amnesia outlet

Vásárláskor gyakran mérvadó a beszerezni kívánt termék ára, ami ideális esetben nem megy a minőség rovására. Az Amnesia outlet lehetőséget kínál a webáruház termékeinek kedvezőbb áron történő beszerzésére. Mivel a szezonváltásnak köszönhetően nem minden ruhadarab kerül azonnali értékesítésre, így az outlet kínálata rendkívül széles.

A melegebb napokra könnyed ruhák, szoknyák és egyedi tervezésű overálok közül válogathat, míg a hűvösebb idő beköszöntésével hasznát veheti az itt kapható kabátoknak és dzsekiknek. Az Amnesia outlet kínálatából természetesen egyéb nélkülözhetetlen ruhadarabok sem maradhatnak ki. Olvasd Tovább:

Elektromos ösztöke, a makacs jószág ösztöne

Elektromos ösztöke

Az állatok viselkedését számos környezetétől függő és azon kívülálló hatás befolyásolja, ezért néha bármivel is próbálkozzon a gondozásra kijelölt személy, a jószág makacsul ellenáll, vagy éppen váratlan viselkedése ellehetetleníti a kordában tartást. Minden konokul berögződött vagy váratlan viselkedés eredményes gyógyítója az elektromos ösztöke, ami segít visszaterelni a jószágot az úgynevezett normál kerékvágásba.

A nap mint nap ismétlődő rutinos viselkedésbe, bármilyen fegyelmezett háziállatról is legyen szó, becsúsznak soha nem tapasztalt, furcsa megnyilvánulások és makacs ellenállások, ilyen helyzetekben nyújt komoly segítséget az elektromos ösztöke. Olvasd Tovább:

Beltéri tolóajtók a gazdaságos térelválasztásra

Beltéri tolóajtók

Kinőtték a gyerekek a közös szobát? Jó lenne nekik egy külön kis birodalom? A beltéri tolóajtók erre kiváló lehetőséget nyújtanak. Ha egy nagyobb szobáról beszélünk, a testvéreknek mindjárt kialakíthatunk két kisebb szobát anélkül, hogy helyet veszítenénk.

A tolóajtó főleg az egészen pici vagy az úgymond érdekes beosztású lakások esetében volt elterjedt. Ma már nemcsak a kisebb helyiségek lakóinak mozgatja meg a fantáziáját ez a megoldás, mivel beltéri tolóajtók mutatós és érdekes elemei is lehetnek a lakásnak.
Olvasd Tovább:

A bőrfesték életre kelti a színeket

Bőrfesték

Bárhová is megyünk, gyönyörű színek vesznek körül bennünket, de egyértelműen az élénk és erőteljes változatok keltik fel a figyelmünket. Ez nincs másképp a minket körülvevő tárgyakkal sem, ám a bőrfesték segítségével élénkebbé és szebbé tehetjük a megkopott bőrből készült tárgyainkat.

A bőr régóta közkedvelt anyag, jól formálható, természetes hatást kelt, ugyanakkor hosszú életű. Sajnos nem mindig reagál jól az idő múlására és a környezeti hatásokra. Ezért olykor megkopik a fénye és elhasználódott hatást kelt. De még ilyenkor sincs semmi veszve, mert a bőrfesték újra életre kelti és ragyogó színű lesz ismét. Olvasd Tovább: