Webáruház

Hemlock fenyő infraszauna

Hemlock fenyő infraszauna

A hemlock fenyő a szaunák legnagyobb részének alapanyaga. Világos színű és ára sokkal kedvezőbb mint a vörös cédrusé. Ez a kanadai fenyőből készült infraszauna felszerelése teljesen megegyezhet a vörös cédruséval, csak a külső fa borítás a különbség közöttük.

Minden nagyságban kapható infraszauna ebből az alapanyagból. Hogy kinek hány személyes szauna ajánlott, azt talán munkatársainkkal való egyeztetés után lehet pontosabban eldönteni. Az egy és két személyes szauna között nincs lényeges eltérés az áramfogyasztásban. Olvasd Tovább:

A párásító készülék a megfelelő páratartalomért

Szüntesse meg a száraz levegőt!

A túlságosan száraz levegő, az egészség szempontjából egyáltalán nem előnyös. Jelei lehetnek például a reggeli vagy esti köhögő-roham, viszkető bőr, repedezett köröm, esetleg a porréteg és a gyorsan terjedő porcicák is árulkodhatnak arról, hogy közbe kell lépni.

Létezik erre olyan párásító készülék típusok, amelyek előbb felmelegítik a vizet, ami egy nyíláson át távozik. A technológia gyors és baktériumoktól mentes folyamatot tesz lehetővé, egyetlen hátránya, hogy magas ásványi anyag tartalmú vízlerakódást képezhet az elektródákon.

Olvasd Tovább:

Kompakt kialakítású lézeres távolságmérő

lézeres távolságmérő

lézeres távolságmérő

Terület, távolság vagy térfogat mérésére alkalmas az a kis készülék, amit most az internetről is meg lehet vásárolni. Ez a kis mérőkészülék lézeres technológiával működik. Ugyanolyan funkciókkal rendelkezik, mint egy felsőkategóriás készülék. A lézeres távolságmérő, a magasság mellett, részmagasság mérésére is tökéletes alkalmas, így nagyban megkönnyíti az építkezési vagy felújítási munkálatokat. Pontosan és precízen számol. A lézeres távolságmérő digitális kijelzőjén pontosan le lehet olvasni az adatokat.
Olvasd Tovább:

Mosóparfüm káros hatások nélkül

Mosóparfüm

Mindenki azt szereti, ha mosás után sokáig illatosak maradnak a ruhák, ágyneműk és egyéb textíliák is, azonban az öblítők összetétele miatt, elég sokan lemondanak erről a luxusérzésről. Vannak, akik az allergiájuk miatt kell tartózkodjanak a vegyszerektől, mások pedig a környezet és a saját egészségük védelmében nem használnak inkább illatosít.

Azonban, nem kell feltétlenül a finom illatokat hanyagolni, hiszen a mosóparfüm remek kompromisszumot kínál. Ez a termék teljesen természetes, csak növényi eredetű anyagokból készül, így nem káros az egészségre és allergiás tüneteket sem okoz. Olvasd Tovább:

A kókuszolaj jótékony hatása

Tápanyagokban gazdag

A felhasználása során nem keletkeznek káros anyagok és az elkészítése is teljesen természetes módon zajlik. A kókuszolaj egyre több szakértő által ajánlott, mert remek hatása van a szervezetre. Noha nem ez az örök élet titka, de az egészséges életmódban nagy szerepet játszik. Gondoljunk csak bele, hogy honnan származik!

A trópusi környezet nyújt otthont a kókuszpálmának, ahol gyakran nevezik a helyiek ezt az élet fájának is. Ez biztosan nem véletlen. Meg lehet figyelni az itt élő emberek bőrét és haját, hogy mennyire hidratált és selymes.

Olvasd Tovább:

Direktben a nagykereskedőtől is meg tudja vásárolni a napelemeket

EU SOLAR nagykereskedelem

A napelem rendszerekből is számos típusú létezik, ezért ajánlatos jól körülnézni a kínálatokban, hiszen vannak olyanok, amelyek jóval kedvezőbb teljesítményt nyújtanak, mint egyes típusok. Az EU SOLAR nagykereskedelem csak minőségi napelemeket forgalmaz.

Egy összehasonlító felmérés alkalmával, a termékei kiváló eredményeket értek el. Erre érdemes odafigyelni, hiszen nem mindegy, hogy egy olyan napelem rendszert vásárlunk és szereltetünk be, amelyik az év mindenegyes napján működőképes, vagy csak a melegebb hónapokban üzemel. Olvasd Tovább:

Softbausch Comforel Eco párnák

Párnák

Ha új ágyneműt tervez vásárolni, akkor mindenképpen években gondolkodjon! Amennyiben így tesz, a magas minőség elengedhetetlen. Azok a párnák, amelyek jól szellőznek, nem gyűjtik össze a baktériumokat, akár több éven keresztül is használhatóak. A párnákat mosni is lehet, de csak nagyon óvatosan és kímélő programmal. A fejpárna és a hagyományos párna tisztítása során arra kell figyelni, hogy ne álljon benne össze a töltőanyag, és 40 °C foknál magasabb hőmérsékletet ne használjon. Olvasd Tovább:

Nélkülözhetetlen kellék az asztali óra

Asztali óra

Aki valóban pontos akar lenni és sehonnan nem szeretne elkésni, jól teszi ha a karóra és a telefon mellé beszerez még egy olyan tárgyat is, amiben mindig meg lehet bízni. Sokak nagy kedvence az asztali óra, ami ha minőségi és precíz, akkor a tulajdonos sohasem fog elkésni sehonnan.

Természetesen nemcsak ezen hasznos ok miatt szeretik sokan ezt a tárgyat. Egyes darabokat kézzel készítettek el, ami azt jelenti, hogy sajátosak és szépek. Minden íróasztalon jól mutat. Hol vásárolható meg Magyarországon egy profi asztali óra? Olvasd Tovább:

Oxigén ionizátorral is ellátott az infraszauna

Infraszauna

Infraszauna

Amikor több ember van a szaunában és hosszabb időt töltenek benn, nem árt gondoskodni a friss levegőről. Ha szellőztetünk, az infraszauna lehűl és veszít a hatékonyságából. A tervezők ezért olyan megoldást találtak, hogy a belső térben elhelyeztek egy ózon funkcióval is ellátott oxigén ionizátort.

Ez frissíti a levegőt és biztosítja a szükséges oxigént. Ugyanis, mivel az infraszauna használata során elég a 40–50 C fokos meleg, ezért tovább lehet bent lenni, mint a finn szaunákban, ahol 15–20 perc bőven elég. Olvasd Tovább:

Webáruházunkba ízléses páramérő érkezett

Páramérő

Páramérő

A német gyártmányú termékek legtöbbje megbízható minőségéről ismert. Ez vonatkozik a „Made in Germany” feliratú páramérő eszközre is. Világos, egyszerű tervezésű bükkfa tartóba helyezték a tervezők a krómacél vázban lévő mutatókat.

Akár ajándéknak is kiváló ez az eszköz, hiszen akit érdekel az időjárás, annak egy minőségi és szép darab remek meglepetés. A páramérő mellett, hőmérőt is tartalmaz. Jelenleg megrendelhető a webáruházunkból és egy–két nap alatt szállítani is tudjuk. Egy kedvelt darab a páramérő, hiszen díszként és ajándéknak is egyaránt kiváló. Olvasd Tovább: