TV box 4k a kötetlen szórakozásért

TV box 4k

Egyelőre még nem sok embernek van otthon okostévé. Szerencsére, erre az esetre is akad megoldás a TV box 4k segítségével. Ez egy kisméretű, lapos, fekete készülék. Csupán hozzá kell kötni a tévéhez, majd a WIFI révén az internethez kell csatlakoztatni.

Ennek köszönhetően a hagyományos televíziót a jövőben okostévéként lehet használni. Ez az átalakítás most csupán 18 ezer Ft, hiszen az azolcsosag.hu weboldalon ennyibe kerül a TV box 4k. Az 1 GB memóriával rendelkező változata még ennél is olcsóbb.

Ez csupán csekély ár a kötetlen szórakozásért cserébe. Ez a megoldás sokkal kevesebb pénzbe kerül, mintha valaki venne magának egy okostévét. Ráadásul, a mobiltelefonhoz is lehet csatlakoztatni és így a memóriakártyán lévő fájlok is kezelhetőek vele. A TV box 4k megvásárlása sokkal költséghatékonyabb, mintha valaki egy komplett számítógépet venne.

Ez azt jelenti, hogy minél hamarabb le kell adni a megrendelést az internetes áruházban. A vásárlói visszajelzések szerint, a minőséggel egészen biztosan nem lesz probléma.

Print Friendly, PDF & Email

Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/hitelorg/public_html/butoraneten.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/butoraneten.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/hitelorg/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('synced') #2 {main} thrown in /home/hitelorg/public_html/butoraneten.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47