Napelem

Naperőmű az afrikai országokban is

A naperőművek az afrikai országokban is egyre nagyobb teret hódítanak

A világ számos országa importáruként megvásárolja a szükséges elektromos energiát, mert nincs meg a megfelelő beruházása ahhoz, hogy saját maga tudja előállítani. Azonban, most még azoknak az országokban is lehetőség van naperőmű létesítésére, amelyek területének nagy részét puszta vagy sivatag képezi.

Általában ott nagyobb a napsugárzás, ezért kiváló arra, hogy az energia előállításnak ezt a lehetőségét kihasználják. Ugyanakkor egy naperőmű megépítése manapság már csupán az egyharmadába kerül, mint például 15 évvel ezelőtt, így nemcsak a gazdag és fejlett európai, észak amerikai és ázsiai államok engedhetik meg maguknak, hanem az afrikai országok is. Olvasd Tovább:


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/hitelorg/public_html/butoraneten.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/butoraneten.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/hitelorg/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/hitelorg/public_html/butoraneten.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47