Lámpa

Mennyezeti lámpa kedvező árakkal

Dekoratív világítótestek

Rendkívül sokfélék lehetnek és a kialakításuknak hála, különböző környezetben elhelyezhetőek, a megfelelő választás esetén. A mennyezeti lámpa helytakarékos megoldás, ami képes emelni a szoba vagy előszoba dizájnját.

Elengedhetetlen részét képezi a nappalinak és a fürdőszobába is felszerelhető olyan mennyezeti lámpa, amelyik vízvédelemmel van ellátva, így a minimálisra csökken a belesetek esélye. Lehet kerek, de lehet szögéletes is, a lényeg, hogy illeszkedjen az adott környezetbe.

Olvasd Tovább:

Üzemcsarnokba ipari LED használata

Ipari LED

Ipari LED

Egy nagyobb gyárépületben, csarnokban speciális világításra van szükség, hogy mindenhol elegendő fény legyen. Nagy teljesítményű fényforrások kellenek. Az ipari LED világításhoz megvásárolhat ebben az áruházban minden olyan izzót, lámpatestet, amely ilyen területen való alkalmazáshoz szükséges. A LED fényforrás választása azért szükséges, mert ezek az izzók jóval kevesebb energiát fogyasztanak ugyanazon fényerősség biztosítása mellett. Az ipari LED megoldások jó árak mellett érhetőek el. Olvasd Tovább:

Lámpa, csillár és izzók

Lámpa, csillár és izzók

Lámpa, csillár és izzók

Elektromos fényforrásra mindenkinek szüksége van, hiszen el sem tudjuk képzelni nélküle a hétköznapjainkat. Mindenegyes helyiségben szükség van legalább egy világítótestre, hiszen ha este van, azonnal fel kell kapcsolni. Korszerű és energiatakarékos világítási megoldásokat kell keresni, ami minden fogyasztó igényét ki tudja elégíteni. Többféle kidolgozásban, színben és formában készül lámpa és csillár. A led-es, solar, halogén és napelemes izzók már a magyar fogyasztók körében is nagyon népszerűek. Olvasd Tovább: