Kerékpár

Továbbra is népszerű a Csepel Budapest kerékpár

Csepel Budapest kerékpár

Csepel Budapest kerékpár

A Csepel kerékpárgyár a Schwinn-Csepel Zrt. utódja, Magyarországon az egyetlen olyan vállalat, amelyik a teljes körű gyártással foglalkozik. A céget 1928-ban alapította Weiss Manfréd, majd a szocializáció eredményeként a Csepel Művek részeként működött. Itt a neves Csepel Budapest kerékpár is megálmodásra került. Olvasd Tovább:

A városi kerékpár több szempontból hasznos

Egyszerű közlekedés

Az utóbbi időben megfigyelhető, hogy hazánk városaiban is egyre többen választják a biciklit, mint közlekedési eszközt. Sokszor a városi kerékpár szolgál arra, hogy elmenjenek vásárolni, munkába, vagy a szükséges dolgokat elintézni.

Ez rendkívül örvendetes dolog, hiszen több pozitív hozadéka van. Először is ott van az egészségügyi szempont. Aki a biciklizést választja az autózás vagy buszozás helyett, annak már a napi mozgás megvan, még akkor is, ha amúgy valamilyen ülőmunkát végez és nincs ideje edzeni vagy sportolni. Olvasd Tovább:


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/hitelorg/public_html/butoraneten.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/butoraneten.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/hitelorg/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('synced') #2 {main} thrown in /home/hitelorg/public_html/butoraneten.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47