Kémkamera diszkrét felvételekkel

Biztonsági kamera

Biztonsági kamera

Manapság nem okoz nagyobb gondot senkit sem lehallgatni, megfigyelni vagy követni. Hiszen napi szinten nagyon sok elektromos nyomot hagyunk magunk után. A kémkamera, nevével ellentétben, senki után sem kémkedik, nevét kis méretéről kapta.

De a nagyobb kamerákkal ellentétben, amelyeknek gyakran elrettentő hatásuk is van, hiszen már messziről kiszúrhatóak, a kémkamera ennél sokkal diszkrétebben dolgozik.

Gyakran használják lakóépületek, de középületek védelmére is, hiszen az ott lakókat, illetve dolgozókat nem zavarja mindennapi életükben és tevékenységükben, viszont mindent rögzít. Emellett a felvett adatokat rögzíti is egy tárolóeszközre.

Amennyiben bármilyen kérdése van a kémkamera működését vagy felszerelését illetően, munkatársaink állnak mindenki rendelkezésére. Ugyanis, mint minden eszköznél, itt is vannak tudnivalók. Egyrészt, hogy hova kerülhet ilyen kamera, másrészt milyen előírásoknak kell megfelelnie. A kamerát komplett felszereléssel szállítjuk, illetve igény szerint fel is szereljük. A teljes elvégzett munkára, természetesen, garanciát is vállalunk.

Print Friendly, PDF & Email