Ágy

Ön milyen párnát használ alváshoz?

Párna

Párna

Mivel mindenki teljesen egyedi, ezért az alvási szokásainkban is eltérőek vagyunk. Ez azt eredményezi, hogy mindenkinek magának kell kikísérleteznie, hogy számára melyik ágynemű az ideális. A párna szempontjából sem olyan könnyű a döntés,

mert annyiféle változat létezik, hogy kell egy kis idő, amíg mindenki megállapítja, hogy az esetében melyik típus a jó. Kezdjük az elemzés szempontjából a nagysággal: a kicsi például azért jó, mert erősen tartja a fejet, míg a nagyobb változat inkább puhábbnak mondható. Olvasd Tovább:

Modern és hagyományos ágy

Modern és hagyományos ágy

Modern és hagyományos ágy

Ha fáradtabban ébredünk, mint ahogy este lefeküdtünk, akkor ott a fekvőalkalmatosság a gond és azt kell kicserélni. Ebben az esetben mindig alaposan meg kell nézni, hogy milyen új hevedert választunk magunknak. A hagyományos és a speciálisan kialakított matracoknak köszönhetően, már igazi királyi fekhelyet tudunk kialakítani saját magunknak. A modern, franciaágy vagy a hagyományos vasrácsos ágy nagyon népszerűnek számít a hazai vásárlók körében is. Az interneten annyira széles a kínálat, hogy biztosan megtaláljuk a számunkra megfelelőbb típusú ágyat. Olvasd Tovább: